zaterdag 13 augustus 2011

Focus

Hai Maaike,

Goh met zo’n taart mag je vaker langskomen. Niet goed voor de kilo’s die er nog af moeten maar wel heel gezellig. Kopje thee eerst dan maar?


Onze vakantie was heerlijk en ja we waren in Nederland en hadden niet zo’n fantastisch weer maar who cares. Het blijft zo fijn om even niet in een stramien te hoeven lopen. Wij gaan altijd de eerste periode met Teun op vakantie en dan de tweede helft zonder Teun. Ja dat blijft lastig maar ook heel bevrijdend. Je kunt net andere dingen dingen en het schema is nog minder strak. In plaats van in onze keuken te koken gaan we zeer regelmatig uiteten, mmmm.


Goed te horen dat het jullie ook goed is vergaan. Zeker omdat het de eerste keer was zonder Bram.


Maandag is het weer zover en dan begint voor Midden-Nederland weer het normale leven. Kids naar school en aan het werk. In vele pannetjes roeren om te zien wat er nu weer uitkomt.


Voor mij betekent dit het rest van het jaar vooral focus op de grote pannen die op het vuur staan. Zoals het ontwikkelen van het digitale schoolplein van Lotje, want dat moet de nieuwe website gaan zijn. Een plek die wij ouders niet zo goed kennen met onze kinderen. Maar de pan die ik ook in de gaten wil houden is de abonneewerf voor het tijdschrift, die moet flink omhoog vinden wij. Eén recept is al bijna klaar en dat is het boek Angsthaas en de Anderen. Eind augustus gaat het naar de drukker.


Wil je nog een kopje thee of ben je toe aan iets hartigs? Soms komt die thee mijn neus uit en dan heb ik behoefte aan iets sterkers hoor. Maar vandaag niet want gisteren was het iets te gezellig met een vriendinnetje hier aan de keukentafel. Zo toch maar met een zakje chips en een cola op de bank. Samen met de kids naar een film kijken. Het weer leent zich er goed voor. En dan vanavond toch nog vakantie-eten ter afsluiting mosselen eten. Mmmmmmmm.


Spreek je snel weer.

Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten