woensdag 31 augustus 2011

Gezinsuitbreiding


Bij jullie is alles al weer helemaal gewoon, maar bij ons is het nu nog steeds vakantie. Over een week is mijn drietal weer naar school, altijd weer even wennen aan het ritme. En aan de nieuwe tijden van alle hobbies, vind het altijd onrustige weken.

Hoop ook dat het schoolvervoer voor Bram goed gaat. Elk jaar weer is het de eerste weken rommelig, heb wel eens gehad dat er binnen drie weken tien verschillende chauffeurs voor de deur stonden. “Inregelweken, mevrouw!’, was de toelichting.

Maar nu is het nog even rustig. Nou ja: rustig? In onze keuken is het sinds gisteren nog een beetje voller: nu staat daar een tweede mandje, met daarin onze nieuwe huisgenoot: Sam. Sam is een Jack Russell terrier, een pupje van twee maanden.

Wij zijn erg van het taarten bakken als er iets te vieren valt. Dit keer heeft dochter Femke bij oma een prachtige taart gebakken, om de komst van Sam te vieren. Maar Bram was erg verdrietig want eigenlijk zou hij de feesttaart bakken. Maar ja, dingen lopen wel eens anders!

Soms is de oplossing simpel: Bram heeft gewoon nog een taart gebakken. Een prachtige blauwe taart. Met kaarsjes er op.


En zo hebben we twee dagen achter elkaar taart:  op zondag de taart van Femke en op maandag de taart van Bram. Lekker!

Maarre: binnenkort kom ik echt op bezoek in jouw echte keuken…. mag ik dan mijn hondekind meenemen? Hij kan nog niet zo lang alleen blijven!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten